Nog geen plan voor 2019?

Ga jij ook in de blokkeer stand als je in december een jaarplan moet maken omdat iedereen dat doet? Wil jij je vooral terugtrekken in je eigen cocon? Heel logisch , dat hoort bij het element water van de winter.

Maar het goede nieuws is dat in februari het element HOUT actief is , dat staat voor creativiteit en ideeën creëren. Het moment om je planning te maken! Laat je inspireren door ons voor een persoonlijk jaarplan volgens de flow van 2019.

Op vrijdag 8 februari geven wij in Zaltbommel een workshop Jaarplanning. Hier combineren bij de Vijf Elementenleer met Strategische plannings-vaardigheden. Zo kun je ontdekken waar de flow in je onderneming zit het komende jaar én maak je meteen een planning.

Zodra je thuis bent, kun je meteen aan de slag!

Wat is dat; de Vijf Elementenleer?

Phili Hoogsteder van Studio Binnengewoon kan je daar alles over vertellen, en dat zal ze tijdens deze workshop ook doen. Deze vijf Elementenleer is de basis van Feng Shui, BaZi en I Tjing, kortom: de Chinese Metafysica. Maar ook de basis van jouw leven, jouw talenten, mogelijkheden en focuspunten.

Kun je bijvoorbeeld de volgende elementen herkennen in jezelf?

  • Vol met ideeën, door het element HOUT
  • Vanuit de passie en zichtbaarheid, door VUUR
  • Met de stabiliteit en zorgzaamheid van AARDE
  • De doe-kracht van METAAL
  • Communicatie en flow van WATER

Prachtig! Herken je ze ook in je onderneming?

 

Wat leer je op deze middag?

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de Vijf Elementen en hoe die zich verhouden tot jou persoonlijk en tot je onderneming. Zo kun je weten waar je uitdagingen liggen én waar de flow te vinden is.

Over flow gesproken… 

Je gaat tijdens deze workshop ook ontdekken hoe je jouw planning het beste kunt indelen om die ideale flow te behouden.

Wanneer zou je meer tijd moeten besteden aan marketing?

Wanneer moet je juist in de sales-modus kruipen?

Welke maanden zijn opportuun om te creëren?

En wanneer is het ook oké om even rustig aan te doen?

Wat nou als je je jaar zo kunt inplannen dat je veel meer flow zult ervaren, meer plezier in je onderneming, meer energie en uiteindelijk natuurlijk ook meer omzet. We zijn wel ondernemers…

En dan “Strategisch plannen”?

Ja, om de kennis van de Vijf Elementenleer praktisch te maken, combineren we deze met een sessie Strategische planning. Gegeven door de maker van de BetterJournaling® planners, Tanja de Bie – van Leeuwen (ik dus). Als iemand passie voor structuur en planning kan overbrengen, ben ik het wel. Ik weet het, structuur vinden we soms een beetje vies, maar ik ga het leuk maken.

  • Dromen door te tekenen/krabbelen/schrijven,
  • Krachtige kwartaalplannen maken (en uitvoeren),
  • En eerste hulp bij: “ik heb zoveel ideeën… (of te weinig motivatie)“. 

 

Kortom

Een middag werken aan je jaarplan voor 2019, onder leiding van Phili en Tanja. In het lieftallige Zaltbommel op vrijdag 8 februari. Je hoeft geen voorkennis te hebben, wij zorgen voor koffie&thee met wat lekkers, een pen met papier en voor een inspirerende middag. Ben je erbij?

Datum: Vrijdag 8 februari

}

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: In de Roos

Markt 10 – Zaltbommel

Prijs: € 37,- (excl. btw)

Nog vragen?

Stel ze gerust! Mail ons via dit formulier, of volg ons op Instagram @philihoogsteder en @tanjadebie

Toestemming

11 + 15 =

BetterJournaling®

De 13 weken actie-planner Day by Day was het eerste product in de BetterJournaling® Suite, een collectie van productiviteits tools. Ontworpen voor drukke freelancers en ondernemers die hulp in de vorm van structuur kunnen gebruiken. Om naast je drukke werkzaamheden óók te bouwen aan de toekomst van je onderneming (en jezelf).

In de zomer van 2019 komt het Handboek “Grootse ideeën” uit, met ook een nieuwe planner!

0

Je winkelwagen